کوفته تبریزی
نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک خواهد خورد .گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه و پوک نخواهد بود.لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره.
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت.
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط میشه
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی(خام)
۳۰۰گرم تره و مرزه و ریحان خرد شده بهمراه ۲ قاشق مرزه خشک و ترخون
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه
آرد نخودچی ۲ ق غ
برای مغز کوفته🔻
پیاز داغ ،زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین.
مواد سس کوفته🔻
پیاز داغ دو عدد
ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
آب پنج لیوان
آلو به مقدار لازم و به دلخواه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر