برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم: آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه) در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود. بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید حالا میریم سراغ خرما: خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕