#دسر_جنوبی
برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم:
آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه
ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه)
در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود.
بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید
حالا میریم سراغ خرما:
خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید
در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود
برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر