تخم مرغ ۴عدد شکر نصف پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه آب جوش ۴قاشق سوپخوری عسل ۱قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری خامه به مقدار دلخواه ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن هم بزنید تا حجم سفیده ها دو برابر شود بعد ۲قاشق از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیرن  طوری باشه که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه.  در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر  رو با همزن مخلوط کنید بعد آب جوش را به همراه عسل را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید و در انتها سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود و در سینی که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ریخته و با کاردک یا پالت مواد را پخش کرده و در فر به مدت ده دقیقه با حرارت پایین و دو دقیقه گریل رو روشن کرده و بعد بلافاصله یه پارچه روی نان رولت گذاشته و اجازه می‌دهیم تاخنک شود و بعد از قالب جدا کرده و با همون پارچه یا حوله رول میکنیم نیم ساعت بهش زمان می‌دیم و بعد نان رولت را باز کرده و سطح آن را خامه فرم گرفته گذاشته و رول میکنیم وحدود یک ساعت در یخچال قرار داده و سرو میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕