🔴 مواد لازم برای ۴  تا ۶ نفر : دوغ ۲ لیتر  نخود یک لیوان دسته دار فرانسوی برنج نصف پیمانه ( ترجیحا نیم دانه باشه ) تخم مرغ یک عدد سبزی اش ( تره و گشنیز ) ۳۰۰ گرم اگر میخواهید سبزی اش کمتر باشه ۲۵۰ گرم بریزید نمک و فلفل به میزان لازم سیر ۴ تا ۵ حبه ( رنده شده ) نعنا و پیاز داغ برای تزیین به میزان لازم 🔴 طرز تهیه : نخود رو از شب قبل خیس کرده و چند بار ابش رو عوض کرده بزارید خوب بپزه ( کنار بزارید )  حالا برنج رو بشورین و ابش رو خالی کنید درون یک قابلمه ای ریخته تخم مرغ  رو بهش اضافه کرده خوب هم بزنید ❌ حتما می پرسید تخم مرغ برای چی ؟ برای جلوگیری از بریده شدن دوغ ❌ بعد اضافه کردن تخم مرغ دوغ رو اضافه کرده حالا قابلمه را روی حرارت گاز  گذاشته مدام هم زده تا زمانی که دوغ به جوش بیاد تا زمان به جوش امدن مدام هم بزنید وقتی جوشید دیگه هم زدن نیاز نیست حالا نخود پخته  و سبزی که از قبل شستیم و خرد کردیم رو اضافه کرده ( سبزی رایج این اش همین دو مدل سبزی هست بعضی مناطق سبزی دیگه هم اضافه میکنن ) حالا نمک و فلفل و سیر رنده شده رو اضافه کرده خوب هم زده با شعله ملایم میزاریم اش تا خوب جا بیفته ( حدود یک ساعت ) نکات : ❌ اگر دوغ ترش دوست دارید می تونید از دوغ محلی استفاده کنید ❌ ❌ می تونید کوفته قلقلی درست کنید و روش بریزید ❌ ❌ غلظت اش کاملا دلبخواهی هست اگه ابکی دوست دارید زودتر بر دارید و اگر مثل من سفت تر دوست دارید بزارید خوب جا بیفته بعد اماده شدن با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕