😍 فطیر مغزدار پنبه ای اونم بدون فـــــر😍 ✅ مواد لازم فطیر مغزدار ♦آرد نان یا قنادی۴ پیمانه ♦ روغن مایع۱/۳ پیمانه ( ۱۳۰ گرم) ♦ شیر ولرم ۱ پیمانه( ۲۴۰ گرم) ♦شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) ♦ زردچوبه ۱/۲ ق چ ♦ زنجبیل ۱ ق چ ♦ نمک ۱/۲ ق چ ♦ خمیر مایه ۱/۲ ق غ + ۱/۲ پیمانه آب ولرم + ۱ ق غ شکر= جهت عمل آوری ✅ مواد رومال ♦زرده تخم مرغ ۱ عدد ♦ شیر ۲ ق غ ♦زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ ✅ مواد میانی فطیر ♦ روغن مایع نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) ♦ آرد ۱پیمانه( ۱۲۵ گرم) ♦زردچوبه نصف ق چ ♦شکر در صورت دلخواه ۲ق غ ✅ ابتدا مخمر فوری رو با شکر و آب حل کرده و میذاریم یه گوشه نیمه گرم تا عمل بیاد ✅آرد رو الک کرده و بهش مواد خشک یعنی ادویه و نمک و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم. مایعات ( روغن مایع پخت و پز و شیر ولرم و زعفران دم کرده) و خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ✅۱۵دقیقه خمیر رو ورز میدیم ✅ کف یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش قرار میدیم روش نایلون و دستمال میذاریم و یک جای نیمه گرم قرار میدیم تا یک ساعت استراحت کنه و ور بیاد ✅میریم سراغ اماده کردن رومال ✅ همه مواد رو شامل زعفران + شیر + وانیل + زرده تخم مرغ با چنگال مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم ✅ طرز تهیه مواد میانی فطیر : ✅ آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه+ روغن مایع + زردچوبه رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا به روغن بیوفته ✅ خمیر که ور اومد به چونه هایی با وزن مساوی تقسیم میکنیم ✅ با وردنه یا دست پهن میکنیم از مغزی فطیر داخل خمیر بذارید و لبه ها رو خووووب فیکس کنید که باز نشه ✅ روی خمیر رومال زده و چند تا سوراخ ایجاد کنید و روش با هر قالبی که دوست دارید طرح بدید. ✅و با مواد رومال و کنجد تزئین میکنیم ✅و داخل فر دست ساز از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰دقیقه قرار میدیم ❌دمای توستر۱۵۰ فر برقی ۱۶۰ فر گازی ۱۸۰ قبل یک ربع گرم کنید به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه بپزید😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕