پکوره  افغانستانی🇦🇫🇦🇫🇦🇫 خشمزه و تند مواد لازم آرد سفید4/1 لیوان آرد نخود4/3 لیوان فلفل سبز تند ریز شده1 یا 2 عدد گشنیز ریز شده4/1 لیوان کچالو   سیب  زمینی   ۴  عدد بکینگ  پودر مقدارر لازم بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب3/1 لیوان روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهيه آرد سفید،آرد نخود،بیکینگ پودر،نمک،زردچوبه،آب را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.  گشنیز  ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. سیب  زمینی  داخل  مواد  زده  و در روغن  سرخ  مکنیم. پاکوره را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕