قلیه_مرغ
نگم چه عطری و طعمی داره حتما امتحانش کنید
😋👌
گشنیز ۳۵۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم
مرغ ۴ تکه
عصاره تمر هندی ۲ لیوان
نصف تمر هندی رو ۲ لیوان آب جوش روش بریزید و چنگ بزنید و از صافی رد کنید
سیر رنده شده ۴ حبه
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
آب جوش ۲ لیوان
نمک،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زردچوبه به مقدار لازم
سبزی دستور رو با دستگاه خرد کنید (حتما با دستگاه باشه ریز بشه کامل میتونید سبزی خورشتی هم بریزید ولی اینجوری طعمش بهتره )
پیاز های نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک و کمی طلایی بشن سپس سبزی رو بهش اضافه و با حرارت ملایم بزارید کامل سرخ بشه تا رنگش تیره بشه سپس سیر و ادویه های دستور رو اضافه و یه کوچولو تفت بدید بریزید تو قابلمه
تمر هندی رو با ۲ لیوان آب جوش مخلوط و صاف کنید سپس به سبزی ها اضافه کنید
۲ لیوان آب جوش هم بهش اضافه و درش رو ببندید و بزارید با حرارت خ ملایم بپزه
تکه های مرغ رو با کمی اب بزارید کفش بالا بیاد و کامل آبکش کنید و بشورید و سرخ کنید و به سبزی اضافه درشو ببندید و بزارید با حرارت کم بپزه و جا بیفته
نوش جان
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر