آرد 2 پیمانه ( تا اندازه ای که خمیر بدست نچسبه) تخم مرغ 2 عدد به دمای محیط رسیده شکر 1/3پیمانه وانیل‌ کمی نمک یک پنس بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر روغن‌ 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری پر طرز تهیه : تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر بشه، بعد روغن ، ماست ، بکینگ پودر و نمک رو میریزیم و به اندازه مخلوط شدن میزنیم.آرد رو به اندازه ای میریزیم تا خمیر بدست نچسبه،بعد روی خمیرو یه پارچه میندازیم و نیم ساعتی استراحت میدیم توی یه ظرف کوچیک و گود روغن میریزیم و به اندازه یه گردو کوچیک برمیداریم‌ و به قطر تقریبا نیم سانت باز میکنیم و با انگشت وسط خمیرو یه سوراخ ایجادمیکنیم وتوی روغن و با حرارت ملایم دو طرفشو سرخ میکنیم‌ و بعد با گاناش یا پودر قندتزئین میکنیم‌ ✅ نکته: حرارت باید ملایم باشه تا دونات مغزپخت بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕