#دونات
آرد 2 پیمانه ( تا اندازه ای که خمیر بدست نچسبه)
تخم مرغ 2 عدد به دمای محیط رسیده
شکر 1/3پیمانه
وانیل کمی
نمک یک پنس
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
روغن 4 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه : تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر بشه، بعد روغن ، ماست ، بکینگ پودر و نمک رو میریزیم و به اندازه مخلوط شدن میزنیم.آرد رو به اندازه ای میریزیم تا خمیر بدست نچسبه،بعد روی خمیرو یه پارچه میندازیم و نیم ساعتی استراحت میدیم
توی یه ظرف کوچیک و گود روغن میریزیم و به اندازه یه گردو کوچیک برمیداریم و به قطر تقریبا نیم سانت باز میکنیم و با انگشت وسط خمیرو یه سوراخ ایجادمیکنیم وتوی روغن و با حرارت ملایم دو طرفشو سرخ میکنیم و بعد با گاناش یا پودر قندتزئین میکنیم
✅ نکته: حرارت باید ملایم باشه تا دونات مغزپخت بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر