🥙 چکدرمه ترکمنی 🥩موادلازم👇 🍃برنج۲ پیمانه 🍃گوجه فرنگی۵ عدد 🍃رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری 🍃گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم 🍃پیاز۱ عدد متوسط 🍃نمک۱ قاشق غذاخوری 🍃زردچوبه و فلفل سیاهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری 🥣 مراحل تهیه: 💮 ابتدای کار گوشت را به صورت قرمه‌ای خرد می‌کنیم . پیاز و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پیاز و گوشت و تفت میدیم. بعد ادویه ها رو اضافه می‌کنیم. رب و اضافه و تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه. 💮 گوجه‌ها رو تو غذاساز پوره می‌کنبم و روی مواد میریزیم. حالا به اندازه‌ای که روی مواد و بگیره آب جوش اضافه می کنیم. گوشت که کاملا پخت برنج و بهش اضافه می‌کنیم و بصورت کته میپزیم. تا پلو دم بکشه. ❤️‍🔥نوش جان❤️‍🔥 آشپزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab