🥙 چکدرمه ترکمنی
🥩موادلازم👇
🍃برنج۲ پیمانه
🍃گوجه فرنگی۵ عدد
🍃رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
🍃گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
🍃پیاز۱ عدد متوسط
🍃نمک۱ قاشق غذاخوری
🍃زردچوبه و فلفل سیاهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
🥣 مراحل تهیه:
💮 ابتدای کار گوشت را به صورت قرمهای خرد میکنیم . پیاز و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پیاز و گوشت و تفت میدیم. بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. رب و اضافه و تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه.
💮 گوجهها رو تو غذاساز پوره میکنبم و روی مواد میریزیم. حالا به اندازهای که روی مواد و بگیره آب جوش اضافه می کنیم. گوشت که کاملا پخت برنج و بهش اضافه میکنیم و بصورت کته میپزیم. تا پلو دم بکشه.
❤️🔥نوش جان❤️🔥
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab