7.37M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
واسه درست کردن این فینگر فود خوشمزه وراحت باید حتما ماکارونی فرمی باشه و ریز باشه نوعش را توی فیلم نشدن دادم درشت باشه بهم نمی چسبه من 200گرم را بمدت 10دقیقه جوش دادم با نمک وابکش کردم سس بشامل.... حدود دو قاشق روغن مایع را توی ظرف بریزید میتوانید بجاش از 25گرم کره استفاده کنید با دو قاشق ‌‌ارد کمی تفت دادم بعد یک و نیم لیوان شیر ولرم اضافه کرده ومرتب بهم بزنید تا صاف و یکدست بشه سس نباید رقیق باشه نسبتا غلیظ باشه و در آخر به میزان دلخواه پنیر پیتزا بریزید ومخلوط کنید واز روی حرارت بردارید به ماکارونی آبکش شده سس بشامل را اضافه کنید وفلفل سیاه و پودر پایریکا ومیتونید هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید ومجددا پنیر بریزید ومخلوط کنید و با دست یا قاشق گلوله ای بردارید کوچک باشه بهتره وبعد بمدت یکساعت توی فریزر بگذارید تا خودش را بگیره تخم مرغ دوتا نیاز داریم با یه استکان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید وارد را هم میتوانید ادویه دلخواه بهش بزنید بعد ماکارونی را از فریزر خارج کنید واول توی آرد بزنید واضافه ارد را بگیرید وبعد توی تخم مرغ بزنید ودر آخر توی سوخاری بزنید اگر دیدید ماکارونی نرم شده مجددا کمی توی فریز بذارید و توی روغن داغ سرخ کنید میتوانید واسه تولد یا میهمانی درست کنید وبا سس دلخواه سرو کنید در ضمن اصلا ماکارونی خشک نمی شه فقط دورش سوخاری می شه ولی خود ماکارونی کاملا نرمه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab