اشکالات رایج در پخت بامیه 🔴چرا بامیه هسته داره(داخل بامیه شربت نمیخوره و خشک میشود)؟ شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیره و داخل آن خمیر میمونه. شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز باعث میشه بامیه ها با شعله ی کم هم، زود رنگ بگیره و داخلشون خام بمونه. خمیر خوب پخته نشده یا داغ نخورده باشه. بامیه رو داخل روغن داغ قیف زده باشید. فاصله انداختن از زمان سرخ شدن تا وارد شربت کردن. بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه. 🔴خط ماسوره بامیه(عاج) چرا از بین میره مقدار تخم مرغ زیاده. مقدار آب داخل خمیر زیاد ه. ماسوره مناسب بامیه نیست. 🔴چرا بامیه خرد میشه؟ مقدار بامیه داخل تابه زیاده. تخم مرغ خوب مخلوط نشده باشه. مقدار تخم مرغ کم باشه. خمیر خوب پخته نشده. آب به صورت کامل جوش نیومده 🔴چرا بامیه نرم میشه؟ شربت بیش از اندازه داغه. شربت بیش از اندازه رقیقه. تخم مرغ خمیر زیاده. شعله ی گازبرای پخت زیاده. مقدار شربت داخل خمیر زیاده. زمان موندن بامیه در شهد زیاده. علت دیگه ی نرم شدن بامیه زندگی در شهرهای رطوبتی است. گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشه، هم از شیرینی شهد کم بشه، هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه. ‍ 🔴نکات مهمی که در هنگام درست کردن زولبیا باید بدونید اگه رشته های زولبیا نازک باشن ، نشونه نرسیدن زولبیا است. اگه رشته های زولبیا دارای پف مناسب نبود می‌تونید از یک پنس جوش شیرین استفاده کنید. اگه شربت زولبیا بیش از اندازه داغ باشه باعث خمیر شدن اون میشه. اگه رشته های زولبیا از هم جدا بشن، نشونه زیاد موندن خمیر و یا شل بودن بیش از حد اونه . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕