مجلسی سه چهارم لیوان آرد نخودچی یک دوم لیوان آرد برنج یک دوم لیوان آرد گندم روغن مایع نصف لیوان موادشربت یک و نیم لیوان شکر یک ونیم لیوان اب گلاب دوقاشق غذاخوری هل و زعفران هرکدام نوک قاشق چایخوری هر سه آرد الک کرده و توی تابه باهم حدود نیم ساعت تفت میدیم وقتی به رنگ دلخواه رسید ازتوی تابه خارج کرده و دوباره الک کرده روغن رو توی تابه ریخته و سپس آرد هارو ریخته بعدازینکه ارد وروغن مخلوط شدن کم کم شربت اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردن تازمانی ک حلوا گهواره ای بشه😊😊 نکته(وقتی شربت اضافه میکنید شعله خاموش باشه و بعداز ریختن شربت شعله رو روشن کنید ) (اگه میخواید ماسوره بزنید زمانی ک حلوا تکه تکه از قاشق میریزه بهترین زمانه برای ماسوره) 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕