#حلوای_سه_آرد مجلسی
سه چهارم لیوان آرد نخودچی
یک دوم لیوان آرد برنج
یک دوم لیوان آرد گندم
روغن مایع نصف لیوان
موادشربت
یک و نیم لیوان شکر
یک ونیم لیوان اب
گلاب دوقاشق غذاخوری
هل و زعفران هرکدام نوک قاشق چایخوری
هر سه آرد الک کرده و توی تابه باهم حدود نیم ساعت تفت میدیم
وقتی به رنگ دلخواه رسید
ازتوی تابه خارج کرده و دوباره الک کرده
روغن رو توی تابه ریخته و سپس آرد هارو ریخته بعدازینکه ارد وروغن مخلوط شدن
کم کم شربت اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردن تازمانی ک حلوا گهواره ای بشه😊😊
نکته(وقتی شربت اضافه میکنید شعله خاموش باشه و بعداز ریختن شربت شعله رو روشن کنید )
(اگه میخواید ماسوره بزنید زمانی ک حلوا تکه تکه از قاشق میریزه بهترین زمانه برای ماسوره)
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر