19.85M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کیک لیمویی 🍋🍋 موادلازم برای قالب۲۵ سانت گرد یا ۳۰ در۴۰ تخم مرغ:۴عدد شکر:۲۰۰ گرم(۱پیمانه) شیر یا ماست:۱۵۰ گرم(۲/۳ پیمانه) روغن مایع:۱۳۰ گرم(۳/۴ پیمانه) نشاسته ذرت:۵۰ گرم(۱/۲ پیمانه) آرد سفید:۲۵۰گرم(۲ پیمانه) آب لیمو ترش تازه🍋:۲ قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو::۱/۲ قاشق غذاخوری وانیل:۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری طرزتهیه: ابتدا تخم مرغ‌ها رو به همراه شکر و وانیل حدود ۵ دقیقه بزنید تا کاملاً کرمی حجیم و کش‌دار بشود🧁 سپس روغن شیر آب لیمو ترش رنده پوست لیمو بهش اضافه کرده و هم بزنید🍰🍰 و بعد مواد خشک که شامل آرد بکینگ پودر نشاسته ذرت روی مواد تخم مرغی الک بکنید🍩🍩 مواد خشک و مواد تخم مرغی را با هم کاملاً فولد کرده و بعد در قالبی که کفش را کاغذ روغنی پهن کرده‌اید بریزید🎂🎂 در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه کیک را بپزید🥮🥮 من نصف مواد رو در قالب۱۵ سانت درست کردم😍🥮🧁🎂🍰 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab