14.74M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
😍😋 آرد ۱و نیم پیمانه روغن ۱سوم پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳عدد آب جوش نصف پیمانه کشمش نصف پیمانه بکینگ پودر ۱و نیم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری گلاب ۲ قاشق غذا خوری زعفران به میزان دلخواه ۱قاشق غذا خوری آرد برای غلتاندن کشمش آرد و بکینگ پودر رو خوب سه بار الک کنید تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی ۵دقیقه خوب بزنید تا کرمی و پوک بشه آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر کاغذ روغنی ندارید قاب رو چرب و آرد پاشی کنید شعله پخش کن رو از ۱۵دقیقه قبل حتما بزارید گرم بشه در قابلمه رو دم کنی بزارید تا بخار نکنه و کیک خمیر نشه در صورت پخت در فر دمای فر ۱۷۰درجه به مدت ۴۰الی ۴۵دقیقه کشمش رو با یک قاشق غذا خوری ارد مخلوط و روی مایه کیک بریزید از هر مغزیجاتی برای این کیک میتونید استفاده کنید دلخواهه قابلمه و قالب برای این کیک سایز ۱۸الی ۲۰هستش آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘