✍مواد لازم کارگاهی🔻 🔹شکر.             50 کیلو 🔹آب.               ‌12 کیلو 🔹جوهر لیمو.    50 گرم 🔹بادکا ( گلوکز )  8  تا 10 کیلو 🔹گلاب.       1500 گرم 🔹وانیل و زعفران به مقدار لازم ( دلبخواه ) 🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃 ✍مواد لازم خونگی🔻 🔹شکر.               5 کیلو 🔹آب.          1200 گرم 🔹جوهر لیمو.      5 گرم 🔹بادکا ( گلوکز )  800  تا 1000 گرم 🔹گلاب.             150 گرم 🔹وانیل و زعفران به مقدار لازم ( دلبخواه ) 🍃🌸🌺🌸🍃 🔻طرز تهیه: شکر + آب و جوهر لیمو رو قاطی کنید 10 تا 12 دقیقه بجوشه بعد خاموش کنید ۲۰دقیقه صبر کنید. بادکا + گلاب + وانیل و زعفران رو بهش اضافه کنید بعد ۲۰دقیقه میتونید استفاده کنید. 🚦نکته 🔻   برای زولبیا شربت کمی باید داغ تر باشه...یعنی ۲۰دقیقه استراحت بسه و میتونید برای زولبیا استفاده کنید. 🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕