این حریره سیر تا دوسال تو یخچال ماندگاری داره
من برای یک کیلو سیر از ۵ ق غ خوری سر پر نمک ،
یک لیوان روغن زیتون(روغن معمولی هم میتونید استفاده کنید)
۲ق فلفل سیاه استفاده کردم
نمک و روغن برای ماندگاری حریره هست
و فلفل برای تازه نگه داشتن عطرش
وقتی میخواید از حریره برای غذا درست کردن استفاده کنید
حواستون به نمک غذا باشه چون سیرتون نمک داره
داخل ظرف پلاستیکی و شیشه ای تو یخچال میتونید نگه دارید
یا تو پلاستیک زیپ کیپ بریزید تقسیم بندی کنید و بعد از اینکه
یخ زد در بیارید بریزید تو ظرف و هربار یه تیکه رو بردارید و بریزید
داخل غذاتون
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘