نان مخصوص تبریز....یدونه تخم مرغ کامل و یدونه سفیده تخم مرغ رو حسابی همزده و نصف لیوان ماست و هفت قاشق روغن مایع (یا صد گرم کره نرم آب شده)ریخته و خوب مخلوط میکنیم و یک سوم لیوان شکر و یه پنس نمک و یه قاشق پر خمیرمایه (توضیح کامل میدم پایبن) و نصف لیوان آب ولرم ریخته و حسابی همزده و بعد کم کم آرد را آروم آروم اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با احتیاط بریزین چون زیادی آرد باعث سفت شدن خمیر میشه) حداقل به مدت ده دقیقه ورز بدین (با کف دست ورز بدین ،چنگ نزنید) سپس خمیر را داخل ظرفمون که کمی چرب کردیم قرار میدیم و روش سلفون کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت تو محیط اشپزخونه استراحت میدیم تا خمیرمون
حجمش دو برابر بشه و بعد پف خمیر رو میگیریم و داخل سینی فرمون که کاغذرپغنی پهن کردیم و کمی چرب کردیم، خمیر رو قرار میدیم و پهن میگنیم و روی نون رو به دلخواه با نوارهایی از همون خمیر مدل داده و مجدد روی خمیر رو با نایلون پوشونده و بمدت نیم ساعت مجدد استراحت میدیم و بعد رومال زده( مخلوط زرده تخم مرغ و کمی وانیل و یه قاشق روغن مایع ) و با پودرپسته و نارگیل و گردو و کنجد تزیین کرده و داخل فری که از قبل روشن کردیم، دمای دویست درجه بمدت سی الی چهل دقیقه قرار میدیم تا نون بپزه و روش طلایی بشه و بعد از فر خارج کرده، وقتی خنک شد روی آن با فرچه عسل رقیق شده میمالیم و نوشجان...
اگه شیرین تر دوست داشتید شکر تا نصف لیوام بریزید...
خمیر مایه من ،مارک ترکیه هست و فوری هست و بصورت خشک ب موادم اضافه میکنم...اگه از خمیرمایه های دیگه استفاده مبکنید ،خمیر مایه رو با آب ولرم که تو دستور هست مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد وپف کنه و بعد ب موادمون اضافه میکنیم....
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر