این نکات مهم رو قبل از خرید بستنی بدونید 🔸بستنی به‌جز مواد اولیه، یک سری ترکیبات طبیعی داره که عبارتند از 🍦چربی‌شیر که به‌شکل خامه، کره یا چربی خالص شیر به بستنی اضافه میشه 🍦پروتئین مغذی شیر و لاکتوز که به بستنی بافتی صاف میده 🍦ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم 🍦قند نیشکر یا شربت گلوکز که برای شیرین‌کردن و تقویت طعم بستنی به کار میرن و دمای انجماد و ذوب بستنی رو پایین میره 🍦طعم‌دهنده‌های طبیعی شامل شکلات، وانیل، میوه‌ها، آجیل، تافی‌ها 🍦تثبیت‌کننده‌هایی مثل ژلاتین و صمغ‌های گیاهی تأییدشده که برای کنترل اندازه بلورهای یخ و ایجاد بافتی یکنواخت، صاف و غلیظ و نیز کنترل ذوب‌شوندگی بستنی به‌کار می‌روند 🍦امولسیون‌کننده‌هامانند لسیتین حاصل از زرده تخم‌مرغ که کیفیت هم‌زدگی بستنی رو بهتر می‌کنه و سبب توزیع یکنواخت چربی شیر در بستنی می‌شوند 🍨 هنگام خریدبستنی به برچسب مواد تشکیل‌دهندش نگاه کنید. بهتره افزودنی‌ها و ترکیبات زیر دربستنی نباشه 🔸سولفات کلسیم 🔸پلی سوربیت۸۰ 🔸هیدروکسید منیزیم 🔸صمغ زانتان 🔸پتاسیم سوربیت 🔸مونوگلیسیریدو دی‌گلیسیرید 🔸طعم‌دهنده‌های مصنوعی برای ثبت سفارش تبلیغات در کانال‌های مدارس به نشانی زیر در ایتا یا سروش مراجعه نمایید 👇👇 ➡️ https://eitaa.com/tabliqhatekhas ➡️ https://splus.ir/tabliqhatekhas