📘📕📙📗📙📙📕📗📘📗 📗📙📘📕📘📗📙📙📕📗 🔖نمونه 💥 فصل ۱۲ 📚 پایه قسمت دوم 8 . بعضی از انواع قند های مرکب را نام ببرید و در موردشان مختصراً توضیح دهید . نشاسته : این کربوهیدرات خوراکی در گیاهان ساخته می شود و در خوراکی هایی مثل برنج ، سیب زمینی ، غلات و گندم وجود دارد . نشاسته از ترکیب شدن گلوکز ها با هم به وجود می آید . سلولُز : این کربوهیدرات گیاهی است و در همه ی غذاهای گیاهی وجود دارد . میوه ها و سبزی ها مقدار زیادی سلولز دارند . سلولز نیز از ترکیب شدن گلوگزها تشکیل می شود . گلیکوژن : به کربوهیدرات های حیوانی یا قند جانوری معروف است که در سلول های ماهیچه ای بدن مخصوصاً کبد یافت می شود . گیکوژن نیز از گلوکز ساخته شده است . نکته : نشاسته ، سلولز و گلیکوژن همه از گلوکز ساخته شده اند ولی آن چه باعث تفاوت آن ها می شود ، تعداد گلوکز ها و چگونگی پیوند بین آن هاست . تهیه و تنظیم : فریبرز طاهری جزوه علوم تجربی پایه هفتم فصل 57 نکته : برای شناسایی نشاسته در مواد می توانیم از محلول یُد استفاده کنیم . در صورت اضافه شدن محلول ید به ماده ای ، اگر در آن ماده نشاسته وجود داشته باشد ، محلول ید به رنگ آب تیره در خواهد آمد . 9- نشاسته چگونه و در کجا ساخته می شود ؟ گیاهان در فتوسنتز ، ابتدا قندی به نام گلوکز می سازند ، سپس با وصل کردن مولکول های گلوکز به هم ، نشاسته می سازند . 🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇 ─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─ @klase1_12/3 کلاس اول تا دوازدهم