عوامل آسیب زننده به کبد:
۱- بروز یبوست و غفلت از آن
۲-خوردن انواع شیرینی جات و شوری جات و تلخی جات به صورت گسترده
۳-عادت به مصرف تغذیه غربی و فراموش کردن تغذیه به سبک ایرانی(به گونه ایی که حکمای قرون گذشته تا ۳۶۵ نوع آش برای هر روز یک نوع توصیف کرده اند)
۴- رفاقت و همسویی ناخواسته با انواع میکروب ها و تاثیر گذاری در گوارش
۵-مصرف ژلوفن ها و داروهای شیمیایی
۶-بیداری شبانه و بخوابی و غفلت
۷-خورده خوری و مصرف انواع آجیل ها و خشکبار در حد غیر متعارف
۸-خوردن ماست و دوغ به همراه گوشت قرمز
۹-همراهی با انواع دخانیات و قلیان و همینطور در معرض دود آنها( مثلا کسی که همسرش در کنار او سیگار میکشد)
۱۰-عدم رعایت دستورات اسلام در هنگام شروع تغذیه و نوشیدنی ها و میوه جات
https://eitaa.com/kleidsalamti