ژله یلدایی
طبقه قرمز یه لیوان اب گنجایش داره
طبقه سفید دو لیوان اب
طبقه سبزش سه لیوان اب
(البته حدودی)
ژله یلدایی
طبقه قرمز یه لیوان اب گنجایش داره
طبقه سفید دو لیوان اب
طبقه سبزش سه لیوان اب
(البته حدودی)
خب اول قالبتونو با روغن مایع چرب میکنین و میذارین تو فریزرهر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش بنماری میکنین و میذارین سرد شه اگه میخواین رنگ خوراکی اضافه کنین وقتی ژله داغه رنگ رو بریزین و بعد از سرد شدن ژله برای هر یه بسته نصف لیوان شیر اضافه کنین و از صافی رد کنین هر لایه رو که ریختین بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه لایه بعد رو با قاشق آروم بریزین تو قالب و آخر کار بذارین ژله 6 ساعت تو یخچال بمونه اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره جدا بشه و برگردونین تو ظرف میتونین بجای شیر همین مقدار بستنی نرم شده اضافه کنین برای لایه سفید از پاناکوتا وانیلی هم استفاده کنین
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
✾࿐༅🍃🌸🧑🍳🌸🍃༅࿐✾
لینک گروه آشپزی به این کانال سنجاق شده
👇👇👇
🍃🌹عضویت در کانال کلبه عاشقان صاحب الزمان عج
👇👇👇
@kolpee
==== 🍃🌹🌸🍃