باورت میشه بدون آرد انقدر عالی بشه؟
✅مواد لازم :
برنج یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پودر نارگیل ۹۰ گرم
روغن مایع یک لیوان سرخالی
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
عسل و پودر پسته و پودر بادام برای تزیین
✅طرز تهیه:
بتدا برنج و میشوریم شیرو بهش اضافه میکنیم میذاریم ۴ ساعت خیس بخوره بعد میریزیم توی دستگاه مخلوط کن روشن میکنیم اجازه میدیم تا خوب میکس بشه حالا به ترتیب تخم مرغ شکر روغن پودر نارگیل وانیل و بکینگ پودر و اضافه میکنیم دوباره میکس میکنیم قتی کامل یکدست شد میریزیم داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردیم میزاریم داخل فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم به مدت ۵۰ دقیقه اجازه میدیم تا کیک خوب بپزه و روش طلایی بشه بعد از اینکه سرد شد از قالب در میاریم با قلمو عسل میزنیم و با پودر پسته خلال پسته و خلال بادوم تزیین میکنیم.
.
•
•
•
•👇👇👇
🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂
.
https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی فاطمیون 👌
**┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈