اینم یه ژله گوگولی و خوشگل با نارگيل پرخاصیت🤩🤩
1.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک و نیم لیوان آب جوش ریخته و ژله رو حل کنید.
یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید تا نیم بند بشه. و بعد گوشت نارگیل رو که برش دادید اضافه کنید و چند قاشق از ژله آلورا رو اضافه کنید و بذارید یخچال تا نارگيل فیکس بشه. و مجدد روش ژله آلورا بریزید.
2_ ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی به اون اضافه کنید. و روی لایه قبل بریزید.
3.بعد از نیم بند شدن ژله شیر یک لایه ژله آلورا بریزید و بعد از اون مجدد یک لایه شیر اضافه کنید.
✅نکته برای رنگ صورتی می تونید از ژله قرمز رنگ استفاده کنید با شیر صورتی میشه. یا از ژله آلورا و شیر همراه با رنگ خوراکی صورتی استفاده کنید.
👩🍳
#اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍