🌿🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿 مرحله چهارم پس از جوش آمدن آب، برنج خیسانده شده را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. برای پخت اولیه برنج نمی شود زمان دقیقی را اعلام کرد و به صورت تقریبی حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه طول می کشد تا برنج بپزد 🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾 مرحله پنجم برای اینکه برنج مان بیش از حد نرم نشود، بعد از گذشت ۸ دقیقه هر چند لحظه یک بار چند دانه برنج را بین انگشتانمان تست می کینم، اگر تمام برنج نرم شده بود و مغزش کمی سفت بود، یعنی می توانیم برنج را آبکشی کنیم. 🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾 مرحله ششم پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، درون قابلمه مورد نظرمان چند قاشق روغن می ریزیم، سپس برای ته دیگ برنج، مقداری نان لواش یا چند تکه سیب زمینی اسلایس شده قرار می دهیم. در ادامه برنج را روی ته دیگ می ریزیم. 🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾 مرحله هفتم برنج را باید با کفگیر روی ته دیگ بریزیم و آنرا به صورت گنبدی شکل دهیم. پس از اینکه تمام برنج را درون قابلمه ریختیم، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار داده و آنرا روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم. 🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿🌺🌾🌿 مرحله هشتم پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برنج ما آماده است. در پایان درب قابلمه را بر می داریم و کمی روغن به صورت پخش روی برنج می ریزیم. در ادامه با نوک کفگیر برنج را کمی تکان می دهیم تا دان دان شود، سپس در دیس می کشیم. 💫✨✨🌺💫✨✨🌺💫✨✨🌺💫✨✨🌺💫🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿