طرز تهیه خورش بامیه عربی
🌾🌻🌾🌻🌾
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بینظیر بامیه است. بامیه خواص بسیار زیادی برای بدن دارد که با تهیه غذا هایی که با بامیه طبخ می شوند می توان از این خواص بهره برد. جالب است بدانید معروف ترین غذایی که با بامیه تهیه می شود همین خورشت بامیه است. خورش بامیه یک دستور پخت عربی هم دارد که در آن حاوی ادویه های تند مانند انواع فلفل هاست، ولی دستور خورش بامیه سنتی ایران به صورتی است که تقریبا برای تمام ذائقه ها مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بامیه عربی 🌾🌻🌾
🌾مواد لازم خورش بامیه عربی🌾بامیه خورشتی۳۰۰ گرم🌾گوشت تکه شده۳۰۰ گرم🌾 یا ۴ تکه ران مرغ🌾پیاز۱ عدد🌾سیر۴ حبه🌾گوجه فرنگی۲ عدد🌾رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری🌾نمک و فلفل به مقدار لازم🌾زردچوبه و آبغوره به مقدار لازم🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
طرز تهیه خورش بامیه عربی
مرحله اول
برای تهیه خورشت بامیه مجلسی در ابتدا، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود.
💫🌾🌻💫🌾🌻💫🌻💫🌾
مرحله دوم
وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت مرغ را به صورت تکه ای کمتر بزرگتر از گوشت خورشتی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود.
💫🌾🌻💫🌾🌻💫🌾🌻💫🌾