طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی
🐬ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه
🐠مواد لازم برای ۴ نفرماهی قزل آلا۲ عدد بزرگ پیاز۱ عدد بزرگ سیر۲ حبه گشنیز۱ دسته متوسط جعفری۱ دسته متوسط شنبلیله۱ قاشق غذاخوریزرشک۲ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری رب انار۲ قاشق غذاخوری لیمو ترش۱ عددزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله اول
برای تهیه ماهی شکم پر خوشمزه ابتدا باید گوشت ماهی را طعم دار کنیم. برای این منظور آب لیمو ترش را گرفته و صاف می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با دست یا برس روی قسمت های داخلی و خارجی گوشت ماهی می مالیم، سپس ماهی ها را درون یک سینی قرار داده و باقیمانده مواد را روی آنها می ریزیم. در ادامه روی سینی را با سلفون می پوشانیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله سوم
حالا ماهی ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شوند. در همین حین مواد درون شکم ماهی را آماده می کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس پیاز را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را دو دقیقه دیگر ادامه می دهیم.
🌿🌼🌿🌼🌿