مرحله چهارم
🌿🌼🌿🌼🌿
در این مرحله سیر و پوست لیمو ترش را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه سس کچاپ، سماق، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه ترکیبی معطر (جوز هندی، پاپریکا، پودر سیر، آویشن، پودر پیاز، فلفل قرمز، زیره و دارچین) را اضافه می کنیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله پنجم
حالا مواد را با دست خوب ورز میدهیم تا باه م ترکیب شده و گوشت چرخ کرده دیگر به دست نچسبد. در ادامه روی مواد را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در حین استراحت کردن مواد سس را آماده می کنیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله پنجم
در این مرحله درون یک کاسه متوسط رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس مقداری آب به آن اضافه می کنیم تا رب گوجه فرنگی کمی رقیق و حل شود. در ادامه سماق، زردچوبه و آب لیمو ترش را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه مایه کباب را به دو تا ۴ قسمت تقسیم کرده و در دست فرم می دهیم، سپس درون تابه می چینیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله هفتم
حالا درب تابه را می بندیم و پس این که آب گوشت جمع شد، سس را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. در ادامه روی هر کباب یک برش از گوجه فرنگی قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت به طور کامل بپزد.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله هشتم
در این مرحله برای تهیه برنج زعفرانی خوشمزه و خوش عطر ابتدا برنج را از ۲۰ دقیقه قبل می خیسانیم. در ادامه برنج را درون قابلمه می ریزیم، سپس آب را به اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرحله نهم
حالا کره، نمک و مقداری پودر زعفران را به برنج اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا تمام آب برنج کشیده شود. در ادامه روی درب آن دم کنی می گذاریم، سپس حرارت را به حداقل می رسانیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد.
🌿🌼🌿🌼🌿
مرجله دهم
در نهایت پس از این که کباب ها پخته شد، یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس کباب ها و گوجه ها را درون آن می چینیم. در ادامه سس باقی مانده درون تابه را درون کاسه ای جداگانه می ریزیم، سپس برنج زعفرانی را درون ظرف سرو می کنیم. نوش جان.
منبع :
alborzpazz
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺