نان کامل و اثرات مفید آن برسلامتی نشست اموزشی نان کامل با حضور کارشناس تغذیه فهیمه غلامزاده در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهرا سلام الله بافق برگزارشد. دراین نشست خانم غلامزاده بیان کرد: سلامت و کیفیت آرد و نان مصرفی ،عامل مهمی در تامین ارتقاءو سلامت ایرانیان و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریهای متابولیک غیر واگیرداربه شمار می آید. خصوصیات نان: 🔸️نانی که از آرد کامل تهیه شده باشد. 🔸️این نان به علت داشتن هرسه بخش گندم دارای پروتئین،کلسیم،آهن بالایی بوده و مواد مغذی را تامین می کند. مهمترین اثرات سلامتی نان 🔸️بهبود سلامت دستگاه گوارش 🔸️پیشگیری از چاقی و اضافه وزن 🔸️کاهش چربی خون 🌸@newswhc | کانال خبری کوثر