📚برش اول ازکتاب دکل
✍️خب، بچهها! برای اینکه رشتهی بحث از دستمان در نرود، سؤال قبلی را بازگو میکنم؛ من دانش آموز عادی، در یک مدرسهی دور افتاده و گمنام، چه نقشی میتوانم در پیشرفت و قوی شدن کشورم داشته باشم؟ بخشی از جواب را بیان کردیم و آن هم این بود که ابتدا باید هدف را تعیین کنیم و ببینیم هدف انقلاب و نظام ما چیست تا پس از آن، جنس کمک و نوع نقش ما شناخته شود. الان جا دارد که ما به آرمان و هدف اصلی انقلاب بپردازیم، یعنی آن قله ای که انقلاب ما هدف گرفته چیست؟
بچه ها! به نقطهی حساس و راهبردی رسیدیم. شش دانگ حواستان را جمع کنید که اگر این قسمت کلیدی از بحثمان جا بیفتد و خوب پخته شود، بخش مهم و گسترده ای از نقاط تاریک و مبهمی که نسبت به انقلاب در ذهن ما نقش بسته، روشن خواهد شد.
نظرم این است در این بخش، مقداری، بحث را ریشه ای تر و زیربنایی تر مطرح کنیم؛ توصیه میکنم قبل از اینکه به هدف انقلاب بپردازیم چند قدم برویم عقب تر و نگاهی کلانتر و وسیعتر نسبت به بحث داشته باشیم؛ بیاییم ببینیم اصلاً طبق آموزه های دینی، هدف از خلقت ما چیست، سپس بیاییم و نگاه کنیم سازوکار اهداف و آرمانهای انقلاب با در نظرگرفتن اصلی ترین هدف عالم هستی که همان هدف آفرینش است، چگونه است.
بچه ها! اگر دقت کنید، کم کم متوجه می شوید که بحث ها و موضوعات سیاسی، ریشه در اعتقادات و باورهای دینی ما دارد و این نکته خیلی مهم است که کسی سیاست را از دیانت و دینداری، جدا فرض نکند. البته منظور ما از سیاست، سیاسی بازی و حرفهای جناحی، حزبی و خاله زنکی نیست. مراد ما از سیاست، همان مجموعهی تدابیر، مصلحت اندیشیها و دوراندیشیهایی است که یک نظام یا حکومت برای اداره ی مردم و جامعه در پیش میگیرد و مصالح و منافع جامعه را به وسیلهی این تدابیر و مصلحت اندیشی ها تأمین میکند. برگرفته از کتاب دکل.
https://eitaa.com/ktab_reyhan