✅ نام کتاب:
کتاب پلاسمای سرد در مواد غذایی و کشاورزی از میسرا پی جی کولن ترجمه فخری شهیدی
🔰موضوع:
کتاب پلاسمای سرد در موادغذایی و کشاورزی ( اصول و کاربردها) اثری از ان ان میسرا : الیور شلوتر و پی جی کولن با، ترجمه دکتر فخری شهیدی و سحر روشنک ، اولین کتاب نسبتا جامع در ارتباط با تکنولوژی پلاسمای سرد در فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی به زبان فارسی است. در کتاب ذکر شده اصول و مبانی پلاسما، فیزیک و شیمی آن، شناخت فرایند، اصول غیرفعالسازی میکروبی، اثر بر میکروارگانیسم ها در ماتریکس های موادغذایی مختلف، حفظ ارزش تغذیه ای و کیفیت فیزیکوشیمیایی موادغذایی و فراورده های کشاورزی تیمار شده به تفصیل شرح داده شده است. دربارۀ فراوری غیرحرارتی محصولات کشاورزی و موادغذایی با پلاسمای سرد، بحث و مطالعات موردی و کاربردی برای نشان دادن پتانسیل بالای کاربردی آن در صنعت عنوان شده است.
🔦 به کانال
#لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮
https://eitaa.com/laser_plasma