بستنی زمستونی 🍦⛄️
مواد لازم (برای ۱۰ تا بستنی):
ویفر با طعم دلخواه🧇
سفیدهی تخم مرغ 🥚۲ عدد
سرکهی سفید 🍇 نصفِ قغ
پودر قند 🍚نصف پیمانه
وانیل شکری 🌸۱ قچ
پودر ژلاتین🥄۱ قغ
آب سرد 💧۱ قغ
شکلات برای روکش🍫۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
۱. با چاقو، لایههای هر ویفر رو از هم جدا کن.
۲. کاتر (دایره) بزن و بذار کنار.
۳. سفیدهی تخم مرغ رو از زرده جدا کن.
۴. سفیدهها رو ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با همزن برقی بزن.
۵. وقتی کف کرد، سرکه اضافه کن و هم بزن.
🚫 این میزان سرکه، تاثیری در طعم نداره،
پس اصلاً حذفش نکن.
۶. پودر قند رو آروم و باحوصله اضافه کن
و همزمان هم بزن.
۷. وقتی همهی پودر قند رو اضافه کردی،
وانیل رو هم اضافه کن.
🚫 حتماً از وانیل شکری استفاده کن.
۸. تا جایی هم بزن که کشدار بشه.
تقریباً ۲ تا ۳ دقیقه زمان میبره.
۹. داخل قابلمه، آب بریز تا به جوش بیاد.
وقتی آب جوش اومد، شعله رو "کمترین" حالت بذار.
۱۰. مواد رو روی شعله بذار
و تا جایی هم بزن که به دیواره و کف ظرف بچسبه.
👈🏻 این مرحله از ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان میبره.
از روی حرارت بردار.
۱۱. به پودر ژلاتین، آب سرد اضافه کن و هم بزن.
وقتی حالت خمیری گرفت، بذار روی آب جوش تا روان بشه.
۱۲. مخلوط ژلاتین (که کمی سرد شده) رو
به موادت اضافه کن و ۱۰ ثانیه هم بزن.
۱۳. مواد رو داخل قیف پلاستیکی بریز و روی ویفرها پایپ کن.
۱۴. نیم ساعت داخل یخچال قرار بده تا سفتتر بشن.
بعدش میتونی با شکلاتِ آبشده روکششون کنی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔