فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی زمستونی 🍦⛄️ مواد لازم (برای ۱۰ تا بستنی): ویفر با طعم دلخواه🧇 سفیده‌ی تخم مرغ 🥚۲ عدد سرکه‌ی سفید 🍇 نصفِ ق‌غ پودر قند 🍚نصف پیمانه وانیل شکری 🌸۱ ق‌چ پودر ژلاتین🥄۱ ق‌غ آب سرد 💧۱ ق‌غ شکلات برای روکش🍫۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم ۱. با چاقو، لایه‌های هر ویفر رو از هم جدا کن. ۲. کاتر (دایره) بزن و بذار کنار. ۳. سفیده‌ی تخم مرغ رو از زرده جدا کن. ۴. سفیده‌ها رو ۱۰ تا ۱۵ ثانیه با همزن برقی بزن. ۵. وقتی کف کرد، سرکه اضافه کن و هم بزن. 🚫 این میزان سرکه، تاثیری در طعم نداره، پس اصلاً حذفش نکن. ۶. پودر قند رو آروم و باحوصله اضافه کن و همزمان هم بزن. ۷. وقتی همه‌ی پودر قند رو اضافه کردی، وانیل رو هم اضافه کن. 🚫 حتماً از وانیل شکری استفاده کن. ۸. تا جایی هم بزن که کشدار بشه. تقریباً ۲ تا ۳ دقیقه زمان می‌‌بره. ۹. داخل قابلمه، آب بریز تا به جوش بیاد. وقتی آب جوش اومد، شعله رو "کم‌ترین" حالت بذار. ۱۰. مواد رو روی شعله بذار و تا جایی هم بزن که به دیواره‌ و کف ظرف بچسبه‌. 👈🏻 این مرحله از ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌بره. از روی حرارت بردار. ۱۱. به پودر ژلاتین، آب سرد اضافه کن و هم بزن. وقتی حالت خمیری گرفت، بذار روی آب جوش تا روان بشه. ۱۲. مخلوط ژلاتین (که کمی سرد شده) رو به موادت اضافه کن و ۱۰ ثانیه هم بزن. ۱۳. مواد رو داخل قیف پلاستیکی بریز و روی ویفرها پایپ کن. ۱۴. نیم ساعت داخل یخچال قرار بده تا سفت‌تر بشن. بعدش می‌تونی با شکلاتِ آب‌شده روکششون کنی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔