دلمه برگ مو
هر کسی دلمه رو یه جور دوست داره یکی ترش ،یکی ملس ،یکیم شیرینشو ترجیح میده ، من که همیشه ملس درست میکنم اما اینبار با یه فرق کوچولو ، بدون رب گوجه و زرشک، خیلی بیشتر پسندیدم و به نظرم به خاطر سبزی تازه ایم که داشت خیلی خوشمزه شد .
برنج و لپه رو نیم پز میکنیم ، گوشت چرخ کرده رو با پیاز ،فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدیم ،
سبزی ها رو خیلی ریز خورد میکنیم ( ریحون، نعنا، شوید ، ترخون، مرزه)، بعد تمام مواد رو با ادویه و ۳ ق رب انار ملس مخلوط میکنیم، برگ هارو برای ۱ دقیقه میجوشونیمیا داخل آب جوش میزاریم که رنگشون عوض شه ،
بعد هر مدلی که خواستیم میپیچیم
کف قابلمه چندتا برگ سبز میزاریم دلمه هارو میچینیم چند تا دونه گوجه سبز میزاریم روش با یکمی کشمش و در آخرم
۳ ق شیره ی انگور و ۲ ق رب انار
که با یکم آب مخلوط شده رو میریزیم روی دلمه ها و میره که برای ۱ ساعت خوب بپزه .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔