فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو هر کسی دلمه رو یه جور دوست داره یکی ترش ،یکی ملس ،یکیم شیرینشو ترجیح میده ، من که همیشه ملس درست میکنم اما اینبار با یه فرق کوچولو ، بدون رب گوجه و زرشک، خیلی بیشتر پسندیدم و به نظرم به خاطر سبزی تازه ایم که داشت خیلی خوشمزه شد . برنج و لپه رو نیم پز میکنیم ، گوشت چرخ کرده رو با پیاز ،فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدیم ، سبزی ها رو خیلی ریز خورد میکنیم ( ریحون، نعنا، شوید ، ترخون، مرزه)، بعد تمام مواد رو با ادویه و ۳ ق رب انار ملس مخلوط میکنیم‌، برگ هارو برای ۱ دقیقه میجوشونیم‌یا داخل آب جوش میزاریم که رنگشون عوض شه ، بعد هر مدلی که خواستیم میپیچیم کف قابلمه چندتا برگ سبز میزاریم دلمه هارو میچینیم چند تا دونه گوجه سبز میزاریم روش با یکمی کشمش و در آخرم ۳ ق شیره ی انگور و ۲ ق رب انار که با یکم آب مخلوط شده رو میریزیم روی دلمه ها و میره که برای ۱ ساعت خوب بپزه . ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔