سیب زمینی تنوری سوئدی(هَسِلبَک)🥔🔥
هم آسونه وهم خوشمزه.😋
نمک و فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع دلخواه
سیبزمینی
پوست سیب زمینی رو بکن .
سیخ چوبی یا چاپستیکو دوطرف سیبزمینی بذار و برش های عرضی نازک بزن.
برای مرینیت سیبزمینی ، نمک وفلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر زیره و روغن رو باهم مخلوط کن و به سیب زمینی بزن ، بین لایه ها و شکافهای عرضی روهم پوشش بده .
(نوع و میزان ادویه هارو میتونید برحسب سلیقه ی خودتون تغییر بدین)
در دمای 200 درجه 30 دقیقه بپزش .
زمان پخت بسته به اندازه ی سیب زمینی و قدرت دستگاهتون کمی متفاوته .
بعد پخت میتونی بین لایه ها ، پنیر ، کالباس، مرغ رشته شده و غیره بذاری و مجددا بذاریش توی فر .... 😋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔