#بریانی اصفهان یا به قول خود اصفهانی های عزیز
#بریونی😍
مواد لازم:
ران و قلوه گاه گوسفندی به همراه دنبه به مقدار لازم
پیاز سه چهار عدد
ادویه:هل، میخک، دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه دنبه و پیاز چهار قارچ شده داخل ظرف ریخته آب سرد را تاجایی بریزید که روی گوشتها را بگیره ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کامل بپزد
سپس گوشتهای پخته شده را از اب گوشت جدا و یکبار چرخ کنید، کمی از اب گوشت را اضافه کرده وخوب ورز بدین و مانند کلیپ به اندازه یک پرتقال بردارید
داخل کفگیر مخصوص بریونی کمی روغن ونعنا خشک و پودر دارچین بریزید و یک طرف را مانند کلیپ سرخ کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔