اصفهان یا به قول خود اصفهانی های عزیز 😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌مواد لازم: ران و قلوه گاه گوسفندی به همراه دنبه به مقدار لازم پیاز سه چهار عدد ادویه:هل، میخک، دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری آب به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت را به همراه دنبه و پیاز چهار قارچ شده داخل ظرف ریخته آب سرد را تاجایی بریزید که روی گوشتها را بگیره ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کامل بپزد سپس گوشتهای پخته شده را از اب گوشت جدا و یکبار چرخ کنید، کمی از اب گوشت را اضافه کرده وخوب ورز بدین و مانند کلیپ به اندازه یک پرتقال بردارید داخل کفگیر مخصوص بریونی کمی روغن ونعنا خشک و پودر دارچین بریزید و یک طرف را مانند کلیپ سرخ کنید    ‎‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔