خوراک مرغ و بامیه
مرحله اول سرخ کردن یک عدد پیاز هست.
خوب که سرخ شد، ۳ حبه سیر لِه شده و ۴ تا گوجه پوره شده، نمک، فلفلسیاه و تخم گشنیز(۱ قاشق چایخوری) رو اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
مرحله بعد اضافه کردن بامیهها هست، دو دقیقه با حرارت زیاد تفت بدید، یکم روغن اضافه کنید، مرغهارو اضافه کنید با تخمگشنیز (۱ قاشق چایخوری) هر هرف مرغ رو ۳ دقیقه سرخ کنید، حواستون باشه نسوزه.
بعد ۳ لیوان آبجوش اضافه کنید و اجازه بدید تا ۷۵ دقیقه با حرارت ملایم و در بسته بپزه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔