✍ مواد لازم: بیسکوییت ساقه طلایی شکلات تخته ای(برا رژیم دارا تلخ توصیه میشود😜) تارت سبدی شکل دونه انار و خلال پسته 🍜 طرز تهیه: خب اول از همه میریم سراغ تمپر کردن اوجولات ‌‌‌ شکلات رو تکه تکه می کنیم و روی بخار کتری میذاریم،وقتی نصفش ذوب شد اون رو برمیداریم و کامل بهم میزنیم تا یکدست شه... حالا تارت رو با ظرافت به حالت اره ای برش میزنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. بیسکوییت رو داخل شکلات میزنیم و با دست دیگه لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته می کنیم و روی بیسکوییت قرار میدیم و بعدش با انار و خلال پسته تزیین میکنیم بعد هم اجازه میدیم شکلات خودش رو بگیره به همین راحتی یه کار کاملا راحته به ابزار و قالب خاصی هم احتیاج نداره. نکات: 🔻‌زماني كه شما نياز داريد شكلات رو توي قالب بريزيد و به سادگي ازش جداش كنيد يا فرم خاصي ازش ميخوايد و يا اينكه ميخوايد بعد از ذوب شدن و بستن مجدد خوب سفت بشه و جلا و براقيت داشته باشه؛ بايد شكلاتتون رو تِمپِر temper كنيد. 🔻تارت سبدی، جنسش نازکه و در تمام فروشگاه های لوازم قنادی موجود می باشد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔