زعفران و انار مخصوص مواد لازم بیسکویت پتی پور ۲ بسته کره ۱۰۰گرم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان آرد ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ زعفران دم کرده ۳ ق غ خامه ترش نصف بسته وانیل برای سس روی چیز کیک خامه ۱ بسته شیرعسل ۱/۴بسته زعفران ۱ ق غ بیسکویت رو پودر کرده وبا کره مخلوط میکنیم و ودر ته قالب خوب فشرده میکنیم خامه وشکر رو باهم می زنیم وبعد خامه ترش وتخم مرغ و وانیل و زعفران وآرد وآبلیمو رو اضافه کرده وخوب هم می زنیم و‌روی بیسکویت اضافه میکنیم ودر فر با درجه حرارت۱۴۰ وبه مدت یک ساعت قرار میدیم باید قالب رو در یک ظرف بزرگتر از قالب که درونش آب ریختیم قرار میدیم. بعد یک ساعت پخت باید یک ساعت در فر رو باز بزاریم وبعد از یک ساعت قالب رو درمیاریم و بعد اینکه کاملا خنک شد یک شبانه روز در یخچال قرار میدیم برای تهیه سس روی چیز کیک هم خامه وشیرعسل و زعفران رو باهم مخلوط کرده و موقع سرو روی چیز کیک می ریزیم و با دانه های انار و گل محمدی و خلال پسته تزیین میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔