28.5M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بورک مرغ و قارچ خمیر یوفکا مرغ پخته شده قارچ فلفل دلمه ای رب گوجه فرنگی ادویه ها نمک فلفل سیاه آویشن پودر سیر کمی زردچوبه 🫔🫔در صورتیکه در فر میخواین درست کنین با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که روش طلایی بشه روشو رومال زرده ی تخم مرغ و شیر بزنین و کنجد باشین 🫔🫔بعد از سرخ شدن در توری بزارین تا روغن اضافیش گرفته بشه 🫔🫔برای مواد میانی بورک از هرچی دوست دارین میتونین استفاده کنین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔