📝
#چگونه_نویسنده_شویم
📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚
🔑کلید پانزدهم:
🌟با چی بنویسیم🌟
💠بخش دوم
من از آن دست از افراد متعصب نیستم که روی یکی از اینها پافشاری کنم. هر روز هم با قلم و کاغذ مینویسم هم با لپتاپ تایپ میکنم. از هر دو هم به شکل متفاوتی لذت میبرم.
نویسندۀ حرفهای ناگزیر از تایپ است، چرا که با جابجا کردن سریع جملات و پاراگرافهای متن کارای مهم و خلاقانهای میتوان کرد که روی کاغذ به سهولت امکانپذیر نیست. (البته که لازم نیست به خاطر سرعت کم تایپ خودتان را سرزنش کنید یا حتما تایپ ده انگشتی یاد بگیرید. البته که به یادگرفتنش میارزد. اما در هر صورت با کمی مداومت در تایپ سرعتتان خودبهخود بیشتر میشود.)
دربارۀ مزیت کار با کامپیوتر محمد قائد حرف جالبی دارد:
«اگر کامپیوتر نبود مجبور بودم اختراعش کنم. با دست واقعاً نمیشود این کارها را کرد، با دست جابهجا کردن پاراگرافها و کلمات در کتاب یا حتی متنی چند هزار کلمهای عملاً ناممکن است. به این میماند که بخواهی از تهران با دوچرخه به کرج بروی ناهار بخوری و برگردی. پیش از ورود کامپیوتر با قلمهای نوکمدادی مینوشتم و پاک میکردم و حرکت از نو…گاهی از متن پرینت میگیرم و دوباره پاراگرافها را جابهجا میکنم و دوباره پرینت میگیرم تا ببینم بهتر شده یا نه. کاری است پر زحمت و گیجکننده. در تحمل هر کسی نیست.» (+)
میتوان گفت که نوشتن با هر ابزاری به خروجی متفاوتی منجر میشود. نوشتن یک فکر با قلم و کاغذ ممکن است با نوشتن همان فکر توسط کامپیوتر کاملاً متفاوت باشد؛ بنابراین بهتر است از ابزارهای گوناگون بهره بگیریم.
📚مرکز مجازی مسابقات کتابخوانی
@M_ketab