هنر یکی از اعضای گروه
البته من کیک رو یک روز زودتر پختم و بعد از خنک شدن پیچیدم به دستمال تمیز و روش نایلون کشیدم گذاشتم یخچال، بعد امروز برش زدم و خامه کشی کردم
به سه قسمت برش زدم، و لا به لای هر قسمت خامه و موز و گردو و کمی شکلات چیپسی گذاشتم بعد دور تا دورش رو کمی خامه مالیدم و طرح توپ رو با خمیر فوندانت برش زدم و گذاشتم روش.
خامه هم که یک کیلو خامه ی منجمد مارک کولاک که خیلی خوشمزه س گرفتم ، البته برا این کیک نیم کیلوش رو استفاده کردم، کمی که خامه بیرون از یخچال نرم شد حدود ۱۰ دقیقه با همزن زدم تا فرم بگیره.
دستور کیک رو در عکس پایین براتون میذارم
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@madarane_fatemi
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈