11.12M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش 😋😍 کیک لبو با یک رنگ جذاب و بافت پنبه ای این کیک اصلا اصلا بو و طعم لبو نمیده این کیک پاییزی خوشرنگ و خوشمزه گزینه مناسبیه برای شبهای قشنگ پاییزی بخصوص شب یلدا لبو پخته شده و رنده ریز شده ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان آرد ۲ لیوان و ۱/۲ لیوان و ۲ ق غ تخم مرغ درشت ۴ عدد روغن مایع ۲/۳ لیوان آب لبو ۱/۳ لیوان بیکینک پودر۲ ق م دارچبن ۱ ق چ شکر ۱ و ۱/۳ لیوان وانبل ۱/۲ ق چ آب لیمو ۱ ق غ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۸ دقبقه بزنید بعد روغن مایغ و آب لبو اضافه شود در حد یک دست شدن همبزنید . بعد اب لیمو و لبو پخته شده رنده ریز شده و دارجین رو اضافه کرده خوب همزده یکدست شود و در اخر آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده با دور کند همزن یا لیسک دورانی مخلوط کنید و در قالب چرب شده بریزید و با سبخ چوبی مواد رو کمی مخلوط کتید تا تو فر گنبدی نشه و سه بار ب زمین بکوبید قالب رو تا هواگیری شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ب مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ بزارید بپزه https://eitaa.com/joinchat/2769158182C72afb787c9