آموزش
#کیک_لبو 😋😍
کیک لبو با یک رنگ جذاب و بافت پنبه ای
این کیک اصلا اصلا بو و طعم لبو نمیده
این کیک پاییزی خوشرنگ و خوشمزه گزینه مناسبیه برای شبهای قشنگ پاییزی بخصوص شب یلدا
لبو پخته شده و رنده ریز شده ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان و ۱/۲ لیوان و ۲ ق غ
تخم مرغ درشت ۴ عدد
روغن مایع ۲/۳ لیوان
آب لبو ۱/۳ لیوان
بیکینک پودر۲ ق م
دارچبن ۱ ق چ
شکر ۱ و ۱/۳ لیوان
وانبل ۱/۲ ق چ
آب لیمو ۱ ق غ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۸ دقبقه بزنید بعد روغن مایغ و آب لبو اضافه شود در حد یک دست شدن همبزنید . بعد اب لیمو و لبو پخته شده رنده ریز شده و دارجین رو اضافه کرده خوب همزده یکدست شود و در اخر آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده با دور کند همزن یا لیسک دورانی مخلوط کنید و در قالب چرب شده بریزید و با سبخ چوبی مواد رو کمی مخلوط کتید تا تو فر گنبدی نشه و سه بار ب زمین بکوبید قالب رو تا هواگیری شود
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ب مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ بزارید بپزه
https://eitaa.com/joinchat/2769158182C72afb787c9