فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکسری رنگ عذا میریزن که خوشرنگ بشه اما همین ابلیمو و نمک رنگشو قشنگ میکنه.از سرکه سیاه هم میشه استفاده کنید.سرکه ولرم باشه بهتره زودتر میرسه اما سرد هم باشه عیبی نداره. موادلازم کلم قرمز متوسط یک عدد سرکه سفید دو لیوان اب سه چهارم لیوان نمک دو قاشق شکر یک قاشق سیر چند حبه فلفل تند کلم رو خرد کنید بعد بگدارید کامل خشک بشه سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک و سه قاشق آب لیمو روش بریزید ومخلوط کنید تا نمک آب بشه (آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه تو این فاصله سه چهارم لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوشید خاموشش کنید بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه بعد بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش سیر و فلفل تند بگدارید. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره .