فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ پرتقال و موز ۲ونیم پیمانه آب پرتقال صنعتی ۱ بسته پودینگ وانیلی ۱ بسته پودینگ موزی ۳ پیمانه شیر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱_۲ بسته بیسکوییت پتی بور یا مادر ۲ قاشق غذاخوری کره ۲-۳ عدد موز قالبتون رو خیس کنین و بذارین فریزر. آب پرتقال و پودر پودینگ وانیلی رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخوری کره اضافه و مخلوط کنید و اونقدر هم بزنین تا به دمای اتاق برسه و پوسته نبنده، بعد داخل قالب بریزین و فقط نیم ساعت بذارین یخچال تا نیمه بند شه. حالا پودینگ موز یا هر پودینگ دلخواهتون رو با شیر و نشاسته ذرت مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد یک قاشق غذاخوری کره اضافه و مخلوط کنید بعد از روی حرارت بردارید و اونقدر هم بزنین تا به دمای اتاق برسه و پوسته نبنده. روی لایه اول موز بچینید و نصف پودینگ موزی رو روش بریزین و یک لایه بیسکوییت بچینین و بقیه پودینگ رو روش بریزین. ۴-۵ ساعت بذارین یخچال. بعد با کمک چاقو، کم کم از قالب جدا کنین و روی ظرف سرو برگردانید.