🔷مواد لازم👇 🔹خمير آماده يک عدد 🔹گوشت چرخ كرده 300 گرم 🔹پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري 🔹روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري 🔹قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم 🔹فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده دو عدد 🔹سس گوجه‌فرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري 🔹پنير فيلا فيلا 500 گرم 🔹نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم 🔆طرز تهیه 🔅گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيددر نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.سپس به صورت گرم سرو نماييد.