⬅️ بارک شکلاتی انار ➡️ بارک شکلاتی یه مدل شیرینی معروف تو دنیاست که قسمت اصلیش رو شکلات تشکیل میده و بنا به ذائقه میشه مواد دیگه ای هم بهش اضافه کرد. اگه دوست دارید بارک با برش های منظم داشته باشید بیسکویت ها رو دونه دونه تزیین کنید و کنار هم نچینید. بارک شکلاتی مواد لازم: بیسکویت پتی بور 9 عدد شکلات سفید 75 گرم شکلات تلخ 70 گرم دانه انار مقدار دلخواه خلال پسته یا بادام یا.. به دلخواه طرز تهیه: روی سینی یا کف ظرف یه لایه سلفون قرار میدیم و بیسکویت ها رو کفش میچینیم.میتونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. شکلاتها رو ذوب کنید. برای شکلات سفید به ازای هر 50 گرم شکلات تقریبا 8 گرم روغن مایع بریزید. شکلات تلخ را روی قسمتهای مختلف از سطح بیسکویتها بریزید.بعد شکلات سفید را ریخته و به کمک لبه قاشق یا خلال دندان کل سطح بیسکویتها رو با شکلات پوشش دادم که به صورت ابر وبادی دربیاد. دانه های انار رو روی حوله کاغذی قرار بدید تا خیسی اون گرفته شود و شکلات رو لک نکند. بعد روی شکلات بریزید. کم و زیادش بستگی به خودتون داره. چون شکلات مذابه، دانه های انار تا نیمه توی شکلات فرو میرن. ظرف رو توی یخچال قرار میدیم تا زمانی که شکلاتها کاملا سفت شوند. بعد با یک کارد بزرگ بارک رو به ابعاد دلخواه برش میزنیم. بارک ها رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. میزان شکلات سفید باید بیشتر باشه تا دانه های انار بیشتر جلوه کنه مال من شکلات سفیدم کم بود قاطی شکلات تلخ شد