11.51M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم فندق ۴۰۰ گرم آرد ۲۲۵ گرم روغن قنادی یا کره یک قاشق چایخوری پودر هل یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک روغن قنادی و‌پودر قند رو اونقدر با همزن بزنید تا پوک‌و سبک و روشن بشه. سپس پود هل،دارچین،وانیل و نمک رو اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگه مخلوط کنید.آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و نچسبه در اخر فندق ریز خرد شده رو اضافه کرده و ترکیب کنیدمی‌تونید فندق رو تست کرده و بعد خرد کنید.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید.بعد از این زمان خمیر رو بین دو عدد کاغذ روغنی یا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاتر آغشته به آرد قالب بزنید و با فاصله کف سینی فر بچینید.و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بپزید