.
📄گوجه،دومین سوغاتی انگلیس ها برای ایرانیان🍅
#قسمت_دوم/
کارکرد گوجه از منظر طب سنتی
این ماده به خاطر نوع بافت خود،علاوه براینکه خودش در بدن،خون و ماده مفیدی تولید نمی کند،مانع ایجاد خون در بدن نیز می شود.
مصرف متداول رب و گوجه در غذا به خصوص همراه غذاهای گوشتی،از خون سازی زیاد غذا برای بدن جلوگیری و به همین سبب در طولانی مدت،ضعف بر بدن غلبه می کند.
بنابر اسناد تاریخی،گوجه چندی پس از ورود سیب زمینی توسط میرزا ملکم خان قاجار از انگلیس،توسط یکی دیگر از شاهزاده های قجری وارد ایران گردید و پس از مدتی جزءچاشنی های اصلی غذاهای ایرانی قرار گرفت.
تا قبل از آن ایرانیان از ربوب سیب،به،انار،آلو و...به عنوان چاشنی بهرمند می شدند که علاوه بر طعم و رنگ دل نشین،مقوی معده و قلب نیز بودند.بالعکس رب گوجه و گوجه که موجب ضعف قلب و معده می شود.
🆔
@maghsoudi_ir