غذای خوشمزه تابستانه 😋
آلبالو پلوی شیرازی با گوشت قلقلی
ابتدا هسته آلبالوها را میگیریم ودرقابلمه ای روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود وبعد شکر را به آن می افزاییم وصبرمی کنیم تا۱۰ دقیقه بجوشد وبعد از یک صافی آلبالوها را رد می کنیم وآب آن را مجددا می گذاریم روی حرارت تا غلیظ تر شود وبرای شربت از آن استفاده کنیم.
سپس به گوشت چرخ کرده گوسفندی تازه کمی نمک،زردچوبه وسماق اضافه میکنیم وخوب آن ها را ورز می دهیم تاادویه ها به خورد گوشت برود وکمی از مواد گوشت برمی داریم وبشکل کوفته قلقلی به آن شکل می دهیم(شبیه یک دایره)تمام مواد را به همین صورت آماده میکنیم
تابه ای را روی حرارت می گذاریم وکمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم تا داغ شود،کوفته ها را در روغن می چرخانیم تا همه طرف آن ها سرخ شود.پس از سرخ شدن کوفته ها آن ها را کنار می گذاریم.
ازقبل برنج ایرانی آبکش شده نیم پخت آماده می کنیم وقابلمه ای که برای پخت آلبالو پلو انتخاب کرده ایم را روی حرارت می گذاریم.کمی از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از کوفته ها و آلبالو ها روی آن می ریزیم ومجددا لایه بعدی برنج و کوفه و آلبالو می ریزیم تا موادمان تمام شود ونصف لیوان ازشربت آلبالو و ۱ قاشق غذاخوری روغن روی برنج می ریزیم ودرب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا آلبالو پلو پخته شود.آلبالو پلو آماده شده را در دیس می کشیم وبا آلبالو و کوفته وبا چنتا پر جعفری تازه،آن را تزئین می کنیم.
╭─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╮
🆔
@maghsoudi_ir
╰─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╯