🟩چرا اخبار خوب و امیدبخش دولت، آنگونه که باید اثرگذار نیست؟
نبود حس مثبت عمومی پیرامون اخبار خوب و امیدبخش، علل مختلفی دارد:
1- تیم رسانه ای دولت در اطلاع رسانی اخبار خوب که ملموس باشد ضعیف عمل کرده و به گزارش کارهای خوبی که مردم فهم هست، همت ننموده و معمولا به گزارش های رسمی و مختص شبکه های جمعی، بسنده می کنند و از ترجمان آن به زبان شبکه های اجتماعی غافل است. البته نشر اخبار خوب و امید بخش دولت در شبکه های اجتماعی آغاز شده و بمرور در حال گسترده شدن می باشد.
2- برخی مدیران کم تجربه که البته به واسطه سیطره هشت ساله تفکر غربگدا، بحق، تجربه مدیریتی آنچنانی ندارند، در مصادر امور قرار گرفته اند. این امر، بمعنای بکارگیری افراد کارنابلد نیست بلکه جوانانی که امروز در دولت، مدیر شده اند، فرصتی برای تجربه مدیریتی نداشته اند و امید است با گذشت زمان، این نقیصه برطرف شود. از طرفی نمی توان جوانگرایی را کنار گذاشت و صرفا به برخی مدیران خوب گذشته میدان داد. اکثر قریب به اتفاق جوانانی که الان مدیر شده اند از متخصصین موضوع کاری خود هستند اما بهرحال مدیریت با کارشناس ارشد بودن در یک رشته، متفاوتست و زمان می برد تا آن جوان، به مدیری باتجربه مبدل گردد و از آنجا که انقلاب اسلامی، به مدیران با تجربه نیاز دارد، هزینه فعلی جوانگرایی باید تحمل و از این دوره گذار، عبور نمود. البته حتما هستند مدیرانی که لایق نیستند اما تعداد آنها آنقدر زیاد نیست. کما اینکه وقتی از خیلی از دوستان می پرسیم که اگر فلانی نباشد، خب چه کسی به جای او بیاید، پاسخ مناسبی ندارند و صرفا دنبال نبودن آن مدیر خاص هستند!
3- بمباران اخبار بد و ناامیدکننده، توسط برخی رسانه های داخلی و البته کثیری از رسانه های معاند، سبب شده تا حس خوب نسبت به دولت، شکل نگیرد. از طرفی، اخباری که برای همه مردم ملموس می باشد پرداخت رسانه ای مطلوب نمی شود.
مثلا خبرهای زیر، کارهای خیلی خوبی بوده که تحت تاثیر اخبار بد، بخوبی دیده نشده.
1- رایگان شدن قرارداد اجاره مسکن
2- طرح اخیر در حمایت دولت از دهک های یک تا سه جهت جبران افزایش قیمت 11 قلم کالای اساسی
3- تسهیل اخذ مجوزهای کسب و کار
4- افزایش اعطای وام های قرض الحسنه به انحاء مختلف فرزندآوری، ودیعه و . . .
5- عدم قطعی برق منازل در تابستان
6- پرداخت بدهی ها به برخی کشورهای همسایه و البته به صندوق های داخلی
7- خارج کردن روابط کشور از حالت تک گزینه ای و معطل اراده آمریکا بودن و در پیش گرفتن سیاست تعامل فعال با همه دنیا/ رفع تنش با اغلب همسایگان و تثبیت سیاست همسایگی/ فعال کردن ظرفیت های همکاری با آفریقا و آمریکای لاتین که در دولت قبل کاملاً نادیده گرفته شد و رفع خصومت با همسایگان مثل عربستان یا ترکمنستان (و برقراری مجدد سوآپ گازی که بخصوص در زمستان از افت فشار در منتهی الیه شمال شرقی کشور جلوگیری می کند)
8- حصول درآمد نفتی در یکسال اخیر به اندازه سال اجرای برجام
9- عضویت ج.ا.ا در پیمان شانگهای
10- ارتباط با کشورهایی از 5 قاره، فارغ از اتحادیه اروپا و آمریکا
11- افتتاح یا احیاء پروژه های متعدد زیربنایی مثل:
دریاچه ارومیه، آبرسانی غدیر، سنندج، همدان، بوشهر و . . .
12- افزایش بیش از 7 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی از ابتدای دولت (در هیچ یک از سالهای دولت قبل این میزان افزایش سابقه نداشته)
13- افتتاح فاز دوم پالایشگاه آبادان (ظرفیت پالایشی از 150 هزار بشکه در روز به 360 هزار رسید)
15- افتتاح فاز 14 پارس جنوبی (فاز تمام ایرانی)
16- احیاء حدود 5 هزار واحد راکد یا نیمه فعال تولیدی از ابتدای دولت تا کنون
17- احیاء پروژه های ذخیره سازی گاز (که در دولت قبل کاملاً متوقف شده بود)
18- افتتاح کلان بیمارستان های حضرت مهدی و غدیر
19- بیمه سلامت رایگان برای 12.5 میلیون نفر
20- اضافه شدن بیش از 15 هزار تخت بیمارستانی از اول دولت
21- حضور صمیمانه رئیس جمهور و تیم همراه در میان مردم در سفرهای استانی
22- . . .
در نهایت اینکه
حضرت آقا فرمودند من شهادت می دهم که این دولت مشغول خدمت جهادی است؛ لذا ما اصحاب رسانه، بایستی با نشر اخبار خوب، به امیدافزایی و ارتقاء سطح آرامش روانی جامعه کمک کنیم. ان شاءالله🌺