☕️ چرا نوشیدن چای مضر است؟
سلول های بدن ما دارای تعداد فراوانی پمپ های سدیم و پتاسیم در سطح خود هستند.
بوسیله خارج کردن دائمی یون های سدیم از سلول و وارد کردن یون های پتاسیم به سلول. بدین صورت که به ازای سه یون سدیم خارج شده از سلول تنها دو یون پتاسیم به سلول وارد می شود، الکتریسیته داخل و خارج سلول را تنظیم می نمایند و اختلاف پتانسیلی مابین داخل و خارج سلول ایجاد می کنند که در سطح سلول قابل سنجش بوده و حدود 65- میلی ولت می باشد.
این اختلاف پتانسیل موجب عملکرد صحیح سلول ها، بخصوص سلول های عصبی در تولید و انتقال تکانه های عصبی می گردد.
لذا هر عاملی که موجب کمتر کارکردن پمپ های سدیم و پتاسیم سطح سلول ها شود، می تواند باعث تغییر پتانسیل الکتریکی سطح سلول ها شده و در نتیجه به طور مثال اگر برای تحریک یک سلول 10 واحد انرژی لازم بود حال با میزان کمتر مثلا 7 واحد سلول تحریک می شود.
این تحریک پذیری در اعضای مختلف بدن آثار متفاوتی خواهد داشت.
به طور مثال در عملکرد سلول های مغزی شخص زودتر عصبانی می شود و تحمل کمتری خواهد داشت. و یا ممکن است فرد دچار تشنج گردد...
کاهش قدرت عملکردی سلول ها:
یکی از عوامل کاهش قدرت عملکردی پمپ های سدیم – پتاسیم سطح سلول ها، نوشیدن چای سیاه و چای سبز (برگ سبز چای معمولی) است.
که این پدیده در اثر واکنش انرژی گیر این داروهای گیاهی اعمال می شود.
به طور مسلم کاهش قدرت عملکردی سلول های بدن در عملکرد تمام بافت های بدن از جمله بافت همبند، عضلات، سیستم ایمنی، قلب و عروق، کلیه و کبد و سایر بافت ها اثر میگذارد. و موجب سوء عملکرد آنها می شود.
به طور مثال نوشیدن چای در بافت های همبند موجب سستی سلول های بافت همبند شده و باعث کاهش قوام اعضای بدن می گردد. که تبلور این پدیده در شلی دریچه میترال قلب یا بیماری ام وی پی بارز می گردد.
و یا نوشیدن چای می تواند در عضلات هم موجب پرش های غیر عادی و هم شلی و سستی آنها شود. که نهایتا می تواند منجر به بزرگی شکم و بدشکلی و بدحالتی کل بدن در ایستادن و نشستن شود. و فرد قدرت عضلانی پایینی در انجام کارهای خود داشته باشد...
📚 مثلث سلامت جلد اول
✍ دکتر حسن اکبری.
🟣 علاقه مندان به سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم ما را دنبال کنید :
@Ostadkhosravi